Pandangan pertama gameplay mobile Dynasty Warriors: Domination!

Pada persidangan Tencent Holding tahun ini, syarikat China itu telah mengumumkan lebih daripada 40 game baru atau yang dikemas kini. Yang menariknya ialah kebanyakkan projek mereke terdiri daripada nama-nama besar.

Antara game yang kami nanti-nantikan ialah Pokémon Unite, di mana Pokemon yang kita biasa lihat akan bertarung sesama sendiri ala-ala MOBA. Selain itu, kita akan ada mobile game baru berdasarkan francais terkenal Street FighterMetal Slug dan lain-lain. Dibocorkan di Twitter, sekarang kita ada pandangan pertama untuk gameplay Dynasty Warriors: Domination, sebuah mobile musou yang dikembangkan oleh CMGE dan akan diterbitkan oleh Tencent di China. Game ini berdasarkan lesen Dynasty Warriors 7 milik Koei Tecmo dan akan merangkumi mod co-op/PvP sepert di dalam versi konsol/PC. Jom kita lihat!

“Dynasty Warriors” adalah permainan mudah alih  3D action RPG. Dalam permainan, pemain boleh mengawal salah seorang pahlawan legenda semasa zaman Three Kingdom. Permainan ini menggunakan sistem kawalan analog dan barisan skill di sisi kanan untuk menghasilkan serangan yang tidak dapat ditandingi kekuatannya. Ini membolehkan pemain untuk merasakan sendiri keseronokan bertarung di medan perang dan alami semula plot klasik daripada empat kerajaan besar iaitu Wei, Shu, Wu dan Jin dalam permainan.

Berikut ini adalah jeneral “Dynasty Warriors” yang boleh dimainkan:

Wei Shu 
Cao CaoLiu Bei
Xiahou DunGuan Yu
Zhang PZhang Fei
Zhang LiaoZhao Yun
Xia HouyuanMa Chao
Dian WeiStar color
Wang YiWei Yan
Xu ChuGuan Ping
Xu HuangBao Sanniang
Yueying
Pang Tong
Wu selebihnya
Sun QuanLubu
Sun ShangxiangDiao Chan
Xiao QiaoZhang Jiao
Zhou YuYuan Shao
Tai Shici

Pada masa ini, “Dynasty Warriors” telah memulakan kempen pra-pendaftaran,dan pemain boleh menerima pelbagai ganjaran unik seperti equipment, duit dan lain-lain! Sekiranya berminat, layari laman web rasmi untuk maklumat lanjut.