Assassin’s Creed Valhalla Menunjukkan Aksi Hebat Eivor dalam Treler Baru!

Bermula dari desas-desus berkepanjangan tentang keberadaan permainan Assassin’s Creed yang membawa tema Viking, Ubisoft akhirnya secara rasmi mengumumkan permainan dengan judul Assassin’s Creed Valhalla. Antusiasme untuk peminat permainan itu sendiri agak pelbagai, kerana walaupun ada yang sangat gembira dengan pengaturan terbaru ini, tetapi tidak sedikit yang masih kecewa dengan format permainan yang kelihatan serupa dengan siri Origins dan Odyssey.

Terlepas dari semua itu, Assassin’s Creed Valhalla masih menawarkan banyak perubahan baru yang dijamin memuaskan keinginan pemain untuk merasakan pengembaraan Viking yang sebenarnya. Untuk meningkatkan semangat peminat, Ubisoft baru-baru ini mengeluarkan treler baru yang menunjukkan aksi hebat watak utama Eivor. Daripada ingin tahu, anda boleh melihat treler di bawah.

Treler ini disajikan dengan kesan pawagam yang sangat keren dan disatukan dengan lancar dengan permainan. Selain menunjukkan tindakan kejam Eivor ketika bertarung sebagai Viking, anda juga dapat melihat beberapa rakaman di mana dia menunjukkan identiti yang kelihatan seperti seorang Pembunuh.

Tidak boleh menunggu permainan? Assassin’s Creed Valhalla direncanakan akan dirilis pada 17 November, untuk PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, dan PC.

Sumber: Ubisoft Official