Juara WWE 2019: Ketahui Semuanya Yang Turun di Cincin

Di dalam Petua dan Cadangan Kami Artikel Informatif pada Juara WWE, Kami Telah Mengendalikan Mata Perhatian Secara Keseluruhan di Tempat Baru Pemain. Hari ini, kami ingin melihat sekilas pandang di rantau ini yang sangat menarik perlawanan – bahawa permainan gulat sebenar. Tepat apa yang bergerak di dalam cincin (selain daripada wrestlers, ofcourse) setiap kali anda sesuai dengan batu? Bagaimana anda mengoptimumkan anda kecederaan super-star outputsignal? Sekiranya anda memberi tumpuan kepada kecederaan atau adakah anda dinasihatkan menangkap pesaing anda? Mari kita hadapi WWE Juara menawarkan gabungan hebat kemarahan gusti bersama dengan perlawanan Match3, Walau bagaimanapun, ia tidak akan banyak membuat peraturan bagi pemain yang baru. Mujurlah, kami ada balasan dan juga beberapa petunjuk insentif yang terkawal. Mekanik Match3 asas dengan Gulat Batu Tertentu boleh muncul Seperti peristiwa menakutkan, tetapi sekiranya anda telah memainkan Candy Crush atau Bejeweled sebelum ini, anda akan menerima gantung dengan perlawanan bertema WWE tanpa berlengah-lengah.

Secara kebetulan, sebaik sahaja anda bertarung dengan seseorang dari gelanggang, maka bintang super anda sendiri mengambil tindakan yang berdasarkan pada jumlah batu yang anda boleh mengganggu. Malangnya, anda tidak menerima sebarang bonus Untuk membatalkan corak berbentuk L atau apa sahaja seperti ini, oleh itu permainan standard 3-warna adalah apa yang anda cari. Sekiranya anda beruntung, anda boleh membahagikan 4 permata menggunakan beberapa bentuk untuk merosakkan seluruh barisan atau 5 permata untuk mendapatkan sandaran tambahan. Anda juga boleh menyusun beberapa tindak lanjut jika struktur papan atau RNG telah memihak kepada anda, Walau bagaimanapun, ia adalah rumit sejak permainan. Anda akan mendapati, bagaimanapun, taktik yang berbeza untuk mendedahkan. Bagi anda secara peribadi, Mungkin Tidak semua warna yang anda benar-benar melanggar mempunyai Pengaruh yang sama.

Setiap manfaat bintang super tambahan dari beberapa warna dalam perasaan mereka melakukan kecederaan yang lebih besar apabila batu yang berbeza digunakan dalam campuran. Anda mungkin menilai bahawa di bawah tab “Info” dari ahli gusti, betul-betul di mana sebenarnya perlawanan itu akan menyatakan dengan tepat berapa banyak kecederaan yang mereka dapat melakukan batu. John Cena kami berkata, akan melakukan kerosakan 5-8 setiap batu duniawi dan 4-8 setiap Merah, namun hanya 3-5 atau tidak seperti warna yang berbeza. Berdasarkan kepada kursus Super-star atau Fesyen, anda juga boleh mencari pelbagai jenis batu ke papan. Ini termasuk: Permata Senyap -Secara kerap dibuat oleh Pakar berpusat dan Penipu, permata yang diamalkan oleh pertandingan menghadapi kerosakan dan juga mengisi meter perangkap anda, tetapi tidak mengawal gerakan anda. Membuat Batu – Satu asas Terpusat Akrobat atau aggres-sive Strikers, permata ini mencairkan kecederaan ahli gusti anda biasanya akan dilakukan dengan warna ini dengan cara tertentu. Batu berbilang lapis anda membuat tidak dapat berfungsi seperti musuh. Botch Gems – Made mainly Oleh musuh rumah kuasa Defensif dan juruteknik agregat, permata ini mungkin rosak, tetapi tidak menguruskan dengan apa-apa kemudaratan. Mereka bertujuan untuk mengurangkan peluang anda dihasilkan kombo yang bermanfaat. Permata yang Diperkuat – Direka semata-mata oleh Perahu layar yang berpusat dan aggres-sive, batu-batu ini menangani bahaya dan mengawal bakat, tetapi biasanya tidak pergi meter perangkap. Mereka juga perlu terdiri daripada double combo sehingga mereka telah dibawa keluar dari papan anda. Permata Blast – Digunakan dengan Kepekatan dan Rumah-rumah kuasa aggres, permata pecah menghancurkan semua batu bersebelahan jika digunakan Gabung. Kecederaan batu yang dihancurkan dimasukkan bersama dengan meter perangkap juga berlaku. Batu Immobile – Semua ini tidak boleh dipindahkan Dengan anda sendiri jika ditetapkan oleh lawan anda sendiri. Mereka biasanya dibuat oleh Defensif
pakar atau pun Strikers.

Mend Stone – Purata kepada Pertahanan Show-boats atau bahkan Acrobats, jangan cedera sekali rosak, namun mereka benar-benar meneruskan pada meter perangkap, mengawal bakat, dan juga merawat bintang super anda.
Shade Turn Twist – Acrobats Chaotic bersama dengan Penipu memuja mereka. Mereka berfungsi sebagai perhiasan tetap untuk pelbagai fungsi, namun perubahan warna pada permulaan hampir setiap flap wrestler. Pembahagian Lajur / Baris Batu – Dihasilkan oleh rumah kekuasaan atau pusat yang berpusat, perhiasan tersebut agak jarang, tetapi mungkin mengendalikan kerosakan pecah apabila digunakan dengan betul. Selepas dipasangkan mereka merosakkan semua batu di atas lajur atau baris yang sama. Sekiranya batu-batu tiang menjadi berkesan apabila dibahagikan pada garis datar, batu berturut-turut mungkin dramatik jika dipasangkan pada barisan menegak. Pro Tect Permata – Hanya boleh dihasilkan Dengan Defensive dan juga kapal pamer Chaotic. Batu-batu ini merosakkan semua kemusnahan masuk melalui jumlah yang sama dengan kemampuan keseluruhan yang paling melindungi permata sehingga mempercepatkan. Jika ditetapkan oleh pesaing, mereka sepatutnya dihancurkan dengan segera.

Kuasa elektrik Stone – Chaotic bersama dengan Penyerang yang berpusat mempunyai kecenderungan untuk menghitung batu tersebut, yang berfungsi dalam cara yang berbeza untuk melindungi batu. Semasa papan, perhiasan kuasa elektrik menaikkan keseluruhan kemudaratan bintang super ini yang menjana mereka sebagai batu biasa untuk pertandingan. Pins, K-os, Gerakan Tandatangan, dan Pembasuh Oleh kerana Anda akan segera mengesannya Masa pertama kalinya di gelanggang, peranan memecahkan batu mungkin bukan sekadar menawarkan kecederaan kepada pesaing anda. Dua aspek tambahan permainan ini perlu menarik perhatian anda pertimbangkan tuas perangkap dan juga selebriti anda.
Yuran plat perangkap Setiap kali batu semuanya pecah. Perhiasan lebih lanjut yang anda pecah, lebih banyak lagi anda maju meter perangkap super-bintang anda sendiri dan juga mengurangkan lawan anda sendiri. Selepas meter mencapai hujungnya, anda menjerat pesaing anda menggunakan kuantiti pin tertentu yang menyakiti (bahawa semua kepentingan batu ini yang meletakkannya dalam perangkap). Sekarang, pesaing anda mempunyai 3 peluang untuk menyatukan permata untuk dapat mengimbangi perangkap ke bawah kerosakan dan kick-out. Sekiranya ia berlaku, meter perangkap menjadi tidak masuk akal.

Bergerak, di tangan Sebaliknya, mempunyai tertentu Warna-warna dan oleh itu begitu dikenakan hanya sekali batu pewarna yang betul semuanya patah. Bagi kita semua untuk memancing pemenang Hindu Reigns, sebagai contoh, kita mesti memecahkan 1-5 permata merah. Paling Gerakan boleh membantu mengecas lain dengan menukar batu ke dalam warna yang berbeza. Berikan ini dalam fikiran anda jika anda memilih koleksi gerakan untuk mendapatkan bintang super untuk digunakan sepanjang permainan dan juga pilih hanya gerakan yang menyeragamkan dengan betul bersama-sama. The Only Means untuk menyelesaikan Permainan adalah untuk menjebak pesaing anda dan mengekalkannya. Beberapa kali, kerosakan perangkap anda mungkin cukup besar supaya ini dapat terjadi sekalipun sekali lagi ahli gusti tambahan yang ada sekarang masih ada H P yang masih tersisa. Kebanyakan masa, bagaimanapun, anda perlu menetapkan pesaing anda dengan cara “Bahaya” dengan memulakan semula keseluruhan H-P pub mereka. Sekiranya mereka benar-benar terperangkap dalam keadaan ini mereka telah dipam keluar dan kamu juga berjaya!
Ini mudah, kan? Dibenarkan, Ia Akan Dikehendaki Sedang Sebelum anda akhirnya menjadi Familiarized dengan Semua Pelbagai jenis batu, usul, serta kesan. Berikutan itu, Anda harus mula mempertimbangkan Bahawa penyokong yang paling berguna dalam Itu permainan Dan juga cara anda dapat menggunakannya untuk mengimbangi pergerakan tertentu pesaing seseorang. Itu betul-betul di mana keseronokan bermula.