Wira Asia dari ‘Marvel Future Fight’ Membuat Debut Komik dengan ‘Agen Baru Atlas’

Sekarang, di Outlet dalam komunikasinya Penerbitan komik Simpan dan tersedia dengan bijak adalah WAR DARI REALMS: broker BARU ATLAS tiada inci! Kita tidak boleh berfikir tentang pendekatan yang jauh lebih baik meraikan kecemerlangan personaliti Marvel, Komik Marvel, ” MARVEL pertempuran masa hadapan yang dapat diramalkan, bersama dengan Bulan Warisan Islander Asia Amerika & Pasifik (AAPIHM) daripada
memilih masalah ini!

Bersama dengan pengenalan 3 jenama baru ini Keperibadian – Aero China bersama-sama dengan pujian Sword, bersama perasaan perasaan Filipina, ” kami juga memiliki pengenalan Marvel Comics ‘Luna Snow dan Crescent & Io, yang menjadikan mereka pengenalan memukul perlawanan RPG selular “MARVEL pertempuran masa depan yang boleh dijangka”! Selain itu, persembahan itu termasuk tuntutan terbaru “hari moden” yang diilhamkan oleh MFF untuk mendapatkan White Fox. “MARVEL Battle Foreseeable Future” boleh didapati di seluruh dunia Sekitar Appstore ® bersama-sama dengan Google Engage ™.

Disusun oleh Greg Keperibadian kita perlu bergabung untuk melindungi Rim Pasifik sebagai Sindr, ” Ratu Abadi dari kedua Muspelheim, bersama-sama dengan legionnya Demon Fireplace perbarisan di Asia. Marvel.com mempunyai Peluang untuk bercakap dengan Kebanyakan ketua akauntabiliti merangkumi usaha ini!

“Berurusan Bersama Bill Rosemann, ” Danny Koo, Dan juga baki individu di permainan dalam talian Marvel untuk menarik Luna Snow bersama dengan Crescent dan Io keluar dari masa depan Marvel Berjuang dalam buku-buku komik adalah fantasi. Keperibadiannya benar-benar sangat menyenangkan – walaupun heroin super bertenaga ais yang berlaku untuk selalu k pop STAR? Taekwon anak muda berbuat jahat yang mendapat MAGIC BEAR besar? saya cinta komik yang hanya GO di sana menggunakan personaliti dan fikiran yang besar, tanpa rasa takut, oleh itu saya gembira kami membawa Luna Snow bersama dengan Crescent dan juga Io ke tengah-tengah Marvel Alam semesta di tengah-tengah sambutan komik yang paling penting pada tahun kalendar ini dengan WAR OF THE REALMS: broker BARU ATLAS tidak ada inci! “” Ia benar-benar baik melihat bahawa kumpulan itu berkembang dan Mereka mempunyai satu yang besar bersama-sama dengan juga peminat mereka benar-benar akan menikmati menonton mereka bersosial di Marvel Universe. Di dalam urutan ini kami telah mengeluarkan personaliti baru bernama Wave yang dibangunkan oleh Greg Pak dan Leinil Yu. Dia telah banyak menghasilkan
perhatian dan kami akan memperlihatkan sumber rahsia utamanya.

Tinggal di sini info “” Hey Hey Believers! Dengan memilih WAR OF THE REALMS: broker baru ATLAS tidak ada inci, anda akan melihat wajah pertama yang tepat pejuang pelanggaran popular yang pertama di dunia ini, Luna Snow, dan juga pasangan cantik kedua Crescent bersama-sama dengan Io dalam penerbitan komik Marvel. Berlayarkan inisiatif kami untuk berjaya menghantar personaliti yang menyeronokan dengan penonton di seluruh dunia yang membangun, semua personaliti Awal Baru ini direka sebagai disebabkan oleh kerjasama tertentu antara pasukan tajuk permainan Marvel anda bersama dengan rakan-rakan dekat kami di Netmarble untuk aktivasi RPG permainan mudah alih MARVEL pertandingan masa depan yang boleh diramal. Mungkin tidak berhenti, MARVEL akan datang masa depan Fight tambahan memperkenalkan bahawa tindakan tuntutan allnew dieksploitasi dengan pengintip White Fox, yang juga mewujudkan Marvel pengenalan komik dalam masalah ini! Sekarang anda telah memenuhi keperibadian Korea bergaya ini, anda juga boleh bermain dengan ini dengan memuat turun MARVEL Masa depan yang boleh dihadapi Berjuang tanpa kos dari appstore ® bersama-sama dengan Google terlibat dalam kedai runcit ™!

Ok, rianglah penerbitan komik, terlibat dalam pertempuran masa hadapan MARVEL, dan juga rember: sentiasa membantu Atlas! “- Invois Rosemann, Marvel VP dalam talian & Pengarah Kreatif “Dua belas bulan lalu, kami mendengar bersama Mereka akhirnya meninggalkan pengenalan buku lucu mereka! Yay! Saya sangat gembira dan diberkati mempunyai keupayaan untuk membantu mereka kemahiran hebat seperti Greg Pak, ‘Gang-Hyuk Lim, Mark Paniccia dan tenaga kerja untuk ini. Mungkin bukan semata-mata Greg mempunyai keupayaan untuk meningkatkan keperibadian personaliti yang pertama, dia berada dalam kedudukan untuk membentangkannya ke alam semesta komik menggunakan naratif yang penuh aksi!

Karya Gang-Hyuk dengan ciri ini pasti luar biasa. Saya menjangkakan kerjasama yang lebih panjang bersama-sama dengan semua watak kami “” Ia adalah kejutan yang menyenangkan saya Mewujudkan watak-watak itu adalah kakitangan yang berusaha salah satu daripada Netmarble, Netmarble Permainan dalam talian Dragon & Marvel. Permainan dalam talian yang mengasyikkan pasti imaginasi kami dan perlu menjadi sangat gila. Kami berusaha untuk meneruskan perbatasan dengan tepat apa sebenarnya yang dimaksudkan untuk dianggap sebagai Hero yang cemerlang dan itulah cara kami sampai ke keperibadian baru yang sekarang ini berdasarkan k pop dan Inspirasi shamanisme Korea, jadi dan anda tidak pernah melihat cara terlalu kerap pada perlawanan yang berlainan (atau mungkin buku-buku komik). Kami menjangkakan individu yang melebihi perlawanan perlu memenuhi Luna Snow, Bulan Sabit & Io keluar dari Marvel Pertempuran Masa Depan yang Akan Datang.

Saya berharap bahawa keperibadian kita telah dihantui dengan cara komuniti yang lebih besar kerana ini pastinya MARVEL akan datang yang akan datang peminat “” Saya akan mengatakan bahawa semua orang MARVEL masa depan yang boleh dikalahkan Fight kelab karya seni mati keras kutu buku Marvel benar-benar. Angka-angka Marvel kegemaran kami berbeza-beza tidak sama dengan satu individu tetapi kita semua benar-benar suka berfokus pada personaliti awal kerana perlawanan kami. Mencari peluang untuk menjadikan personaliti baru untuk Marvel Universe lebih menarik. Oleh kerana kami akhirnya menarik Luna, ” Crescent & Io, kami terus membayangkan bagaimana mereka akan tampil antara genre lain. Kami semua berfikir sukar untuk memikirkan daya tarikan yang luar biasa ini yang boleh menandingi wira saat ini. The Fakta mudah Luna, Crescent & Io kami menjana pengenalan komik mereka mungkin menjadi berita yang paling optimum / tepat untuk kami baru-baru ini. Secara peribadi, bagi saya, saya tidak sabar-sabar untuk melihat cara cerita mereka dibentangkan dari Ejen-ejen yang baru di semua Atlas!

“Hailing Daripada Korea, ” Luna Snow – A.K.A. Seol Hee – akan menjadi personaliti kedua ke-2 anda yang dihasilkan untuk “MARVEL melawan masa hadapan yang dapat diraih” Selepas A.I.M. menyerbu peristiwa sektor Star-K di mana Seol bertindak, Seol dengan berat hati cuba untuk melindungi daripada hadirin, akhirnya memimpin A.I.M. askar meletakkannya di peti sejuk baru. Semasa cuba melarikan diri, Seol tertakluk kepada kandungan percubaan tenaga Coldfusion yang canggih yang tiba-tiba menyerahkan tangannya dalam aspek yang digantung. Bersama-sama dengan kemampuannya yang baru untuk bertempur, Seol dikalahkan dan terkejut dengan A.I.M. mogok tentera ‘. Digelar “Luna Snow” dari media, Seol’s Tindakan epik menghasilkan perasaan yang luar biasa, dan kini dia menggunakan kebolehannya serta kebolehannya kerana selebriti kpop dan super hero! Ketahui lebih lanjut mengenai Luna Snow berikut!

Bulan sabit & Io, seorang duo pahlawan yang hebat yang melawan keadilan, akan menjadi asal yang akan datang ciptaan untuk “MARVEL masa hadapan yang boleh dihadapi” Bulan Sabit – A.K.A. Dan B I – kini seorang wanita Korea yang berumur sepuluh tahun yang diangkat oleh ayahnya sendiri, seorang peniaga antik bentuk dan licik. 1 petang, sebaik sahaja tiba di rumah dari kolej ke harta kosong, dia berhadapan dengan samseng yang menegaskan ayahnya menyembunyikan beberapa kuasa hebat di dalam kediaman mereka. Melangkah keluar dari kedai mereka di penjuru, dia membangkitkan bertentangan dengan topeng misteri yang, atas tandatangannya, melepaskan 12 kaki tinggi bersinar “setengah jam” tetap, yang berkomunikasi dalam pertahanannya sendiri. Bulan sabit dengan serta-merta mengiktiraf dia dapat menahan aktiviti beruang ini bahawa dia tajuk Io (kemudian bulan Jupiter bersama-sama dengan semua ketumpatan Maksimum) andis yang kini terikat untuk perisai yang kuat

Whit Electric Rain “webtoon, Bolehkah menjadi wakil untuk Bantuan Perisikan Negara Selatan Korea Selatan. Ami juga boleh menjadi final Kumiho ini, yang memberikannya Kuasa misterius bentuk ini beralih kepada rubah sembilan ekor.