The International Battle Pass 2019

POOL RIZAB SEMASA
$34,330,068

Dimuat penuh dengan ciri-ciri eksklusif dan ganjaran legenda, Battle Pass adalah peta harta karun anda untuk nasib dan kemuliaan mitos ketika kami melakukan perjalanan ke kesimpulan Litar Dota Guru tahun ini dan pameran muktamad di Shanghai. 25% dari semua jualan Battle Pass pergi langsung ke hadiah pool antarabangsa 2019.

CIRI BARU

ACARA ISTIMEWA – BOLEH DIDAPATI SEKARANG

WRATH OF THE MO’ROKAI
Untuk mencari that is diambil peninggalan Willow membuka jalan bagi orang untuk mengikuti. Dua mitos yang berumur tidak berumur selama berabad-abad-telah dibangkitkan dari tidur oleh orang-orang yang melampaui tanah mereka.

JUNGLE EXPEDITION

NEW LIVING TOWER

Buka kunci menara adat’Guardians of the Lost Course’ apabila anda menaikkan Pas Battle anda. Pengaruh menunjukkan secara berbeza di setiap tanah yang disentuhnya. Di dalam reruntuhan Fellstrath, para penjaga batu yang diukir untuk memuliakan Mo’rokai telah diberikan maksud baru-dan dipenuhi dengan kuasa untuk memberi inspirasi lebih daripada sekadar kekaguman kepada mereka yang kurang bernasib baik untuk bersiar-siar dalam jangkauan.

ITEM INI AKAN TIDAK PERNAH DILAKUKAN ATAU DIJUAL DI PASARAN. UNLOCK IT SEBELUM ENDS ANTARABANGSA.

PENGGUNAAN BARU

TRUSTHY SHOVEL
Gunakan shovel kepercayaan untuk mencari peta Dota untuk khazanah istimewa. Tapi kebanyakan perkara yang terletak di bawah bukanlah rahmat. Elakkan bahaya dan Anda dapat menggagalkan bonus Mata Pertaruhan, Khazanah atau kurir Bayi Roshan’Madu Heist’ yang kosmis.
Teruskan membaca…